10 Skomærker Der Giver Dig Unikke Muligheder For At Udtrykke Dig

Vi har alle sammen en idé om hvem vi selv er, og vil gerne kommunikere det ud til omverdenen. Nogle gør det ved at skrive bøger eller blogs, mens andre holder taler eller maler malerier. En måde vi dog allesammen hele tiden kommunikerer noget omkring os selv ud til omverdenen, er gennem det tøj vi går i. Det er ikke kun stereotyper – det siger noget om en person, om de går med læderjakke eller tyld-skørt. Vi har her samlet ti sko-mærker, som giver dig helt unikke muligheder for at udtrykke dig selv og din personlighed.

1. Puma

De gode gamle Puma sko passer godt ind i det generelle mode-billede i Danmark lige nu, samtidig med de har en stor alsidighed. Du kan vælge lige præcis den sko fra Puma, der siger mest om dig.

2. Adidas

En Adidas sko fortæller din omverden, at du er den reele sportslige type – du har ikke taget et par farverige “sports”-sko på for at bilde omverdenen ind at du dyrker sport, nej; du gør det rent faktisk, og har skoen der beviser det.

3. Geox

Den perfekte måde at vise ud er en aktiv person der elsker udendørs-livet er gennem et par sko der er vandtætte og stadig tillader dine fødder at få luft.

4. Bally Shoe

Sko af høj kvalitet og med en masse historie bag sig. Viser at du går op i detaljerne omkring tingene i dit liv, og altid er betænksom.

5. Heelys

En sko med hjul under! Signalerer til omverdenen at man aldrig bliver for gammel til at lege, og dit indre barn lever i bedste velgående. Desuden nogle generelle skater-værdier.

6. Hi-Tech

Til dig der går seriøst op i din sport, og ikke har noget imod at verden ved det. Funktion over form signalerer meget om dig.

7. Irregular Choice

Hvis du virkelig vil skille dig ud, har Irregular Choice (som navnet antyder) helt sikkert det rigtige til dig. Siden 1999 har de gjort hvad de kunne for at lave sko der skiller sig ud.

8. Solovair

Hvis du gerne vil køre et ikonisk look, og samtidig have ekstrem komfort, så er det Solovair du skal have på. Det viser at du tænker over din stil, og ikke går på kompromis med at tingene også skal fungere i praksis.

9. DVS Shoes

Hvis du hører lidt til undergrundsmiljøet, og godt kan lide det lidt råt, så er DVS Shoes måden at kommunikere det ud på. DVS bliver ikke kaldt “Devious” for sjov.

10. Veja Sneakers

Hvis du har en hippie gemt i maven, og gerne vil give den lidt luft, så vis verden dine værdier med et par økologiske og fair trade Veja Sneakers. Skoen viser at du passer godt på naturen, og har dit hjerte på rette sted.

Det er super fedt, hvis dine bokseshorts farve matcher dine sko.