Kold kalkun med salat, tunsauce og kapers

4 personer

400 g urtemarineret
kogt, røget kalkunbryst
1 lille romainesalat
1 bk. rucola
1 lille lollo rosso eller røde spæde salatblade
kapersbær & cherrytomater til pynt

Tunsauce
1 ds. tun i vand
1 skalotteløg
75 g mayonnaise
1/4 dl kapers
1/2 dl hønsebouillon
citronsaft
salt, peber

2. dag :
Wrap tortillas med salat, kalkun, karryristet æble & spirer
4 wrap tortillas
300 g urtemarineret
kogt, røget kalkunbryst
3-4 æbler
1/4 dl hasselnødder
eller cashewnødder
2 spsk. smør

1 spsk. karry
1 håndfuld spirer, gerne forskellige resten af salaten fra dagen før

Skær kalkunbrystet i tynde skiver. Gem de mindre stykker til næste dag.
Blend drænet tun, skalotteløg, mayonnaise, kapers og hønsebouillon. Smag saucen til med citronsaft, salt og peber.
Skyl salaterne grundigt og bræk dem i mindre stykker. Gem ca. halvdelen til næste dag.
Anret kalkunskiverne på en bund af salat, kom lidt tunsauce hen over og pynt med kapersbær
samt halve/kvarte cherrytomater. Server salaten med lunt brød.

2. dag
Skær æblerne i både og rist dem et par minutter i smør og karry sammen med grofthakkede nødder.
Lun tortillas og pak dem sammen omkring salat, kalkunbryst i strimler, æbler og spirer.

Opskriften er bragt i samarbejde med http://www.midtjyskcarporte.dk/

Køb Vipp design her

Lav mad her