Kalkunpande med grøntsager

4 personer

300 g kalkunbryst
2 tsk græsk grill- og stegekrydderi
2 porrer (ca. 250 g)
1 spsk olie
1 pose Danefrost Pasta og Grønt (broccoli, champignon og rød peber)
3 dl hønsebouillon (vand + terning)
1 dl tør hvidvin
½ dl fløde
1 tsk majsstivelse
salt, peber

Kalkunbrystet skæres i fingertykke strimler og drysses med græsk grill- og stegekrydderi. Kalkunstrimlerne svitses i olie på panden i ca. 3 minutter. Porrerne renses og skæres i tynde ringe. Porreringene svitses med i 1 minut. Kalkun og porer tages af panden. Den frosne pastablanding svitses på panden i 3 minutter. Kalkun og porrer blandes i. Bouillon og hvidvin hældes ved. Fløde og majsstivelse røres sammen, og retten jævnes. Smages til med salt og peber.