Pasta med ostesauce


2 løg
300 g broccoli
2 gulerødder
1 spsk olie
300 g svine- eller kalkunkød i strimler
2 dl yoghurt naturel
50 g danablu ost
2 spsk majsstivelse
2 dl hønsebouillon (vand + terning)
2 tomater
25 g danablu ost

Tilbehør: Pasta

Hak løg groft. Del broccoli i mindre buketter. Skær gulerødder i tynde skiver. Svits løg i 1 minut i ½ spsk olie. Tilsæt broccoli og gulerødder, og svits i 5 minutter. Tag dem op. Tilsæt ½ spsk olie og svits kødet i 5 minutter. Tag det op.

Bland youghurt, smuldret ost, majsstivelse og bouillon. Kom det i gryden og kog til saucen er tyk. Kom grøntsager og kød tilbage og varm igennem. Server med pasta, tomater i terninger og drys smuldret ost over.

Vores testspisere fra Justsocks, som har herrestrømper, synes at opskriften er god og velsmagende

Find en god burger her