Grilled chicken salad

4 personer

1 pk kyllingeinderfileter eller kyllingefileter
god olivenolie fra spray
1/4 icebergsalat
1 pk. rucolasalat
1/2 ananas i stave
30 g ristede pinjekerner
6 hele soltørrede tomater i olielage
200 g fromage frais naturel 0,5%
1 tsk. karry evt. mere efter smag
1 tsk. rørsukker
1 citron, saft af 1/4 citron, resten i både
havsalt
friskkværnet sort peber

Kyllingestykkerne drysses med salt og peber og steges på en grillpande ca. 3-4 min. på hver side.
Spray med olie til sidst, det gør dem meget lækre.
Iceberg og rucolasalt skylles grundigt og tørres.
Icebergsalaten rives i mindre stykker. Salaten blandes af de 2 slags salat, ananasstave, pinjekerner, soltørrede tomater i skiver og kyllingestykker. Dressingen blandes og smages til.

Retten kan evt. serveres med et stykke brød til og citronbåde.

Plus size tøj til store kvinder.

Se sport nu