Pasta med ristede asparges og kylling

6 pers.

Ingredienser

1 stort bdt. friske grønne asparges, skåret i mindre stykker
3 spsk. olivenolie
1 spsk. friske citrontimianblade, hakket
groft salt, friskkværnet peber
500 g pastaskruer
400 g kyllingebrystfileter, skåret i strimler
2 tsk. revet citronskal
3 spsk. citronsaft
40 g frisk revet parmesanost

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 225 grader.
Bland asparges med 1 spsk. olivenolie, citrontimian og groft salt i en bradepande. Spred dem ud, så de ligger i et lag og steg i ovnen i 8-10 minutter, til de er møre…….men stadig lidt sprøde.
Kog pastaen al dente i rigeligt, godt saltet vand.
I en pande varmes resten af olien op. Steg kyllingen og krydr med salt og friskkværnet peber. Lad dem stege i ca. 3 minutter til de er brune og gennemstegte. Tilsæt citronskal og lynsteg det ca. 1 minut mere. Tag det fra varmen og rør citronsaft, måske lidt mere salt og friskkværnet peber i.
Hæld vandet fra pastaen og lad dem dryppe lidt af. Tilsæt asparges og kyllingestykkerne, bland det hele godt sammen og server med friskrevet parmesanost på toppen.

Velbekomme.