Avocadosalt med skaldyr


4 pers.

Ingredienser

100 g lange ris
½ iceberg
1 agurk
1 moden avocado
saft af ½ citron
150 g store, grønlandske rejer
1 ds. krabbekød, afdryppet
karse

Dressing:
75 g kvark 5%
1 dl Cheasy A 38
1 fed hvidløg, finthakket
1½ spsk koncentreret tomatpure
salt
tabasco
1/4 pakket frosne, blandede krydderurter

Fremgangsmåde

Kog risene løse og køl dem af. Snit salaten fint og arranger den på 4 tallerkner. Rør dressingen sammen, vend risene i og fordel blandingen jævn over salaten. Skær agurk og avocado i fine tern. Dem begge dele med citronsaft og fordel begge dele over rissalaten. Pynt anretningen flot med rejer, krabbekød, friskkværnet peber og karse. Server straks med ristet, groft brød.

Velbekomme.

Virksomheder til salg