Fisketimbale


4 pers.

Ingredienser

250 g hakket torsk, lyssej eller anden hvid fisk
½ revet løg
1 æg
salt, friskkværnet peber
1/4 dl letmælk
1½ spsk. kartoffelmel
1½ spsk. hvedemel
75 g rød peberfrugt i små tern
75 g fine ærter, optøede og godt afdryppede hvis de er frosne
50 g majskerner, optøede hvis de er fra frost, godt afdryppede

Indonesisk dressing:
150 g kvark 5%
2 dl Cheasy A 38
1 rødløg, fintrevet
½ tsk sambal oelek
½ bdt. fintsnittet purløg

Pynt:
icebergsalat
karse

Tilbehør:
ristet, groft brød

Fremgangsmåde

Vend alle grønsagerne grundigt i fiskefarsen, så det hele bliver godt blandet. Hæld det i en skål der kan tåle microovn og sæt den i microovn eller eller kom det i en lille sandkageform, foret med bagepapir og så i ovnen ved 170 grader til den føles fast. Bagetid kan variere, men prøv med en tandstikker, kommer den ud ren er den nok.
Tag den ud og læg et rent viskestykke over den, så overfladen ikke tører ud. Lad den køle af.
Rør dressingen sammen og lad den trække i mindst 1 time i køleskab.
Skær den kolde fisketimbale i trekanter eller skiver og anret på et leje af fintstrimlet salat. Pynt med en stribe dressing og server resten til. Drys til sidst med lidt karse og server groft, ristet brød til.

Velbekomme.

Tilbage til erp system