Hummersalat

6 pers.
Skal laves lige inden servering, bare sørg for at hummerkødet er kogt og halen pillet ud af skallen.

Ingredienser

200 g hytteost
salt, friskkværnet hvid peber
1 knsp. karry
lidt citronsaft
150 g nykogt hummerkød af en lille hummer
200 g asparges, godt afdryppede
100 g suppepasta, kogte
1 bdt. dild

Pynt:
hjertesalat
200 g cherrytomater

Tilbehør:
flute

Fremgangsmåde

Blend hytteosten med 1 spsk. vand – pas på at den ikke bliver for tynd!!! Smag den til med krydderier og citronsaft. Karryen skal kun kunne anes i dressingen. Vend hummerkød, asparges og kogt suppepasta i. Hak dilden fint og vend den i blandingen sammen, gem dog lidt til pynt.
Fordel salatblade på 6 tallerkner og anret hummersalaten på dem. Skær cherrytomater i kvate og læg dem udenom og pynt til sidste med det gemte dild. Server flute til.

Velbekomme.

Lækre Hay stole og borde du ikke kan undvære