Hønsesalat


4 pers.

Ingredienser

Karrydressing:
150 g kvark 5%
2 dl Cheasy A 38
salt
karry efter smag
2-3 forårsløg, finthakket

Fyld:
200 g kogt, kold kyllingebryst
200 g aspargessniter, afdryppede
3 stilke bladselleri i tynde skiver
2 hårdkogte æg, kolde og grofthakkede

Endvidere:
fintstrimlet icebergsalat
bladselleriblade til pynt
ristet, groft brød

Fremgangsmåde

Rør dressingen sammen og stil den i køleskab i 1 time.
Skær kyllingekødet i små tern. Bland alle ingredienserne sammen i dressingen og lad det igen stå i køleskab i mindst ½ time.
Anret hønsesalaten på et leje af fintstrimlet salat og pynt med bladselleriblade og server med nyristet, groft brød.

Velbekomme.

Web2media samarbejde