Anderledes tunsalat


6 pers.

Ingredienser

2 ds. tun i vand
1 dåse fiskeboller eller de kan laves selv af fiskefars
200 g store, grønlandske rejer
1 stor rød peberfrugt i små tern
100 g ærter
100 g majs
3 hårdkogte æg
1 iceberg salat
1 stort bdt. dild

Dressing:
150 g kvark 5%
2 dl Cheasy A 38
2 fed hvidløg, finthakket
2 spsk. koncentreret tomatpure
salt
tabasco efter smag
½ pakke frosne, blandede krydderurter

Endvidere:
groft brød

Fremgangsmåde

Lad tun og fiskeboller dryppe godt af. Pluk tunen i stykker med en gaffel. Bland peberfrugt med ærter og majs. Hak æggene groft, snit icebergsalaten fint og klip dilden.
Tag en stor sandkage-/brødform og læg et tykt lag strimlet salat i bunden. Derpå: fiskeboller, det halve af grønsagerne, det halve af tunen, lidt salat, resten af tunen, de hakkede æg, resten af grønsagerne, rejerne og lidt salat øverst. Drys dilden mellem de forskellige lag. Pres salaten lidt sammen, pak den ind i dobbelt folie og stil den i køleskab. Det kan selvfølgelig også laves i en stor glasskål – giv dressingen til.

Dressing:
Det hele blandes sammen og den stille i køleskab i 1 time inden brug.

Server med lækkert groft brød.

Velbekomme.