Muslingesalat


4 pers.

Ingredienser

250 g kinakål
½ agurk
2 dåser mulinger i tomatsauce
frisk basilikum
karse

Dressing:
150 g kvark
1 lille løg
1 spsk. færdig pesto
1-2 tsk. chilisauce
salt, friskkværnet peber
1 spsk. kapers

Fremgangsmåde

Skær kålen i fine strimler og agurken i tern. Bland de to dele sammen og anret dem i en lav skål. Blend kvark med løg og rør den lind med lidt vand, hvis det er nødvendigt. Rør pestoen i og smag til med chilisauce, salt og friskkværnet peber. Vend afdryppede kapers i til sidst og bred dressingen ud over grønsagerne i skålen.
Tag muslingerne op af dåserne med en gaffel, så noget af tomatsaucen følger med, fordel dem ovenpå dressingen. Pynt med masser af basilikum og karse, server med friskbagt, lækkert brød.

Velbekomme fra Infogop