Fyldte tomater med rejer


4 pers.

Ingredienser

8 mellemstore, smagfulde tomater
lidt eddike
200 g store, grønlandske rejer
salt, friskkværnet peber
lidt iceberg salat
karse til pynt

Dressing:
200 g hytteost
1 tsk. dijonsennep
½ lille løg

Fremgangsmåde

Skær et låg at tomaterne og hul dem forsigtigt ud med en teske. Hæld ½ spsk. eddike i hver og drys med salt og friskkværnet peber. Stil dem til side og lad dem trække i mindst 1 time – helst mere!!
Blend alle ingredienserne til dressingen, så det bliver til en luftig creme, stil den i køleskab.
Hæld eddiken ud af tomaterne og stil dem til afdrypning på en tallerken med bunden i vejret. Kom lidt fintstrimlet salat på hver tallerken, stil 2 tomater på hver. Fyld dem med rejer og 1 tsk. dresing på. Drys med lidt karse og server resten af dressingen ved siden af. Giv flutes til.

Velbekomme.