Frisk, sommer tunsalat

Tun salat

2 pers.

Ingredienser

200 g nye, kogte kartofler, kolde
1 stil bladselleri
1 rød peberfrugt
½-1 dåse tun i vand, afdryppet
2-3 ansjosfileter, afdryppede

Dressing:
½ bæger hytteost
2 spsk. koncentreret tomatpure
½ lille løg
1 fed hvidløg
salt, friskkværnet peber
lidt chilisacue
frisk esdragon eller oregano

karse eller dild til pynt

Fremgangsmåde

Skær kartoflerne i skiver og fordel dem på 2 tallerkner. Snit bladselleri og rød peber i hhv. skiver og små tern. Fordel det over kartoflerne – gem lidt af peberfrugtternene til pynt!
Blend hytteost med tomatpure, løg og hvidløg, smag til med salt, friskkværnet peber og krydderurter. Bred dressingen ud over grønsagerne, fordel tunen ovenpå og pynt salaten med ansjosfileter, resten af peberfrugtternene og masser af grønt (dild eller karse).

Velbekomme.