Fyldte champignon

4 pers.

Ingredienser

250 g frisk spinat
salt, friskkværnet peber
8 meget store champignon, evt. portobello
150 g mager leverpostej
3 spsk. rasp

Fremgangsmåde

Skyl den friske spinat godt og læg den til afdrypning i en sigte. Rens champignon og skær stokken ud, så der bliver en fordybning i svampene. Gør forsigtigt disse fordybninger dybere med en teske. Hak stilkene og det ‘kød’ der er gravet ud, meget fint – rør det sammen med leverpostejen. Fyld denne blanding tilbage i hattene og tryk det godt ned i. Drys med rasp og spray eller dryp ganske lidt olie over. Sæt svampene i et fad og sæt den i en 200 grader varm ovn i ca. 15 minutter – svampene skal stadig have lidt bid og overfladen være gylden.
Damp spinaten i microovn eller i en gryde med det vand der hænger ved bladene. Drys med salt og friskkværnet peber. Fordel det på 4 tallerkner og anret de fyldte svampe ovenpå. Server med hvidløgsbrød.

Velbekomme.