Hvidløgsmuslinger

Mad fra havet

4 pers.

Ingredienser

200 g muslinger
3 fed hvidløg, presset
1 spsk. olivenolie
salt, friskkværnet peber
½ pose frossen spinat
1½ dl letmælk
1½ spsk. mel
salt, friskkværnet peber
revet muskatnød

Fremgangsmåde

Tø spinaten op i microovn eller i lidt vand i en gryde ved svag varme. Lad den småkoge i 5 minutter og rør rør så mælken i. Bring stuvningen i kog, mens der hele tiden røres og jævn den med melet som rystes sammen med 1/4 – ½ dl vand i en melryster. Smag godt til med salt, friskkværnet peber og revet muskatnød – især de to sidste. Lad den koge i yderligere 5 minutter til spinaten er mør og melsmagen kogt væk – men rør i det!!
Lige inden servering blandes muslinger i en skål med hvidløg, olivenolie og krydderier. Varm blandingen enten i microovn eller i en gryde, mens der hele tiden vendes forsigtigt rundt.
Fordel spinatstuvningen i 4 ramakiner og læg muslingerne over. Stik et par trekantede skiver ristet brød ned i kanten af spinaten og server straks.

Velbekomme.