Provence champignon


4 pers.

Ingredienser

500 g godt store markchampignon, almindelige kan bruges
1 løg
2 fed hvidløg, presset
50 g minarine
4 ansjosfileter fra glas
friskkværnet peber
1 tsk. Herbes de Provence
2 spsk. rasp

Fremgangsmåde

Rens champignon og skær stilkene af. Hul forsigtigt hattene lidt ud med en teske. Hak det udhulede ‘kød’ og stilke fint sammen med løget. Rør minarine sammen med presset hvidløg og rør det sammen med svampeblandingen til en jævn masse. Mos ansjosfilter med en gaffel og rør dem i sammen med masser af friskkværnet peber og Herbes de Provence. Fyld blandingen i hattene og pres det godt ned. Drys lidt rasp over og til den i et ovnfast fad. Kom en ganske lille smule vand i fadet og sæt i en 200 grader varm ovn i 10 minutter. Server med ristet brød.

Velbekomme.