Krydret fiskesuppe

4 pers.

Ingredienser

500 g lyssej- eller torskefilet
4 stilke bladselleri
1 bdt. forårsløg
2 fed hvidløg
20 g frisk ingefær
½ frisk, rød chili, finthakket
1 spsk. olie
11/4 liter grønsagsbouillon
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Sauter finthakket hvidløg og ingefær i en gryde med olie. Tilsæt fintsnittet bladselleri og finthakket, frisk chili. Spæd med bouillon, lad suppen koge igennem og fjern skum og urenheder. Skær fisken i mundrette stykker og læg dem i suppen sammen med fintsnittet forårsløg. Lad suppen simre ved meget svag varme, til fisken er varmet igennem. Server groft brød til.
Tilsæt gerne flere grønsager, gulerødder, spidskål eller f. eks. frisk spinat – alt skal være fintsnittet.

Velbekomme.