Laksefrikadeller

4 pers.

Ingredienser

400 g hakket torsk, lyssej eller en blanding
1 revet løg
1 æg
salt, friskkværnet peber
1 dl letmælk
3 spsk. kartoffelmel
3 spsk. hvedemel
300 g hakket rå laks
25 g smør til stegning

Rejesauce:
3 dl letmælk
3 spsk. hvedemel
1 tsk. bouillonpasta
salt, friskkværnet hvid peber
100 g rejer
1 tsk. koncentreret tomatpure

Fremgangsmåde

Rør en fiskefars sammen og form til små frikadeller. Steg dem gyldne i smør, til de er gennemstegte.

Sauce:
Bring mælken i kog i en gryde, mens der røres. Ryst en jævning af mel og vand og pisk den i den kogende mælk, mens der HELE tiden røres!!. Tilsæt bouillonpasta og lad saucen koge sagte i 5 minutter, rør hele tiden. Kom tomatpure i, så saucen bliver rosa og vend så rejerne i. Lad dem blive gennemvarme og server så til laksefrikadellerne med aspargeskartofler og dampet broccoli.

Velbekomme.

Læs mere her: Youstart.dk