Frække fisk


4 pers.

Ingredienser

4 porrer
3 gulerødder

Sauce:
2 dl fløde 13%
1 spsk. olie
2 spsk. eddike
1 spsk. dijonsennep
5 spsk. ketchup
1 tsk. karry
salt, friskkværnet peber

400 g fuldkornspasta

600 g torske- eller kulmulefileter

Fremgangsmåde

Dup fileterne tørre og drys dem med lidt salt.

Skær grønsagerne i skiver og kog dem halvmøre i letsaltet vand. Lad dem dryppe godt af og læg dem i bunden af et ovnfast fad. Læg fiskefileterne ovenpå. Rør alle ingredienserne til saucen sammen og hæld det over fisk og grønsager, så det er dækket. Sæt fadet i en 225 grader varm ovn og bag i 25 minutter. Server straks med nykogt, fuldkornspasta til.

Velbekomme og husk nu at få din søvn.