Orientalks kulmule


4 pers.

Ingredienser

500 g kulmulefileter
1 løg
1 æg
1½ dl syrnet fløde 9%
½ spsk. karry
salt, friskkværnet peber

2 store bananer
10 g smør

Fremgangsmåde

Læg fisken i et ovnfast fad. Hak løget, hvis nødvendigt kan æblet skrælles og så skæres i både. Rør fløden med krydderier, æble og løg. Fordel blandingen over fisken. Sæt det i en 175 grader varm ovn i 25 minutter – hvis den bliver for brun, så læg et stykke stanniol over.

Træk skallen af bananerne og skær dem først igennem på langs og så på tværs – så der haves 8 stykker. Rist dem lige inden servering i smørret i nogle få minutter, til de er lysebrune og gennemstegte. Læg dem i kanten af fiskefadet og server straks.

Velbekomme.

Mangler du stort tøj til mænd til festen?