Chili-torsk

4 pers.

Ingredienser

600 g tykke torskefileter
150 g majs
3 forårsløg
1 frisk, rød chili
1 dåse hakkede tomater
salt, friskkværnet peber
3 fed hvidløg
50 g revet emmentaler eller gouda

Fremgangsmåde

Skær torskefileterne over, hvis de er store. Læg dem taglagt i et fad, så de tykke stykker dækker de tynde. Drys dem med lidt salt og fordel majs og snittet forårsøg over. Fjern kernerne fra chilien og skær den i tynde ringe. Rør dem i tomaterne og smag til med salt, friskkværnet peber og presset hvidløg. Vend halvdelen af osten i og hæld det hele i fadet, så det øvrige bliver dækket. Drys med resten af osten og sæt fadet i en 180 grader varm ovn i 40 minutter. Tag det ud og lad det hvile i 5 minutter. Server med ris og dampet broccoli.

Velbekomme.