Karry torsk


4 pers.

Ingredienser

600 g torskefileter
250 g champignon
1 squash
3 dl fiskebouillon
1 spsk. karry
1 dl fløde 13%
2 spsk. maizena
salt, friskkværnet peber

300 g lange ris
mangochutney

Fremgangsmåde

Drys torskefileterne med salt og lad dem trække i 15 minutter. Kog risene og lav saucen:
Skær champignon i skiver og sqush i tern. Bring fiskebouillon i kog og lad grønsagerne simre stille i den i ca. 5 minutter. Rør så karry, fløde og maizena sammen og pisk blandingen i den kogende bouillon. Smag til med salt og friskkværnet peber. Lad saucen koge sagte nogle minutter, til den er jævn og glat. Læg torskefileterne i. Læg låg halvt på og lad fisken mørne i den simrende sauce, til den er hvid og fast, ca. 5 minutter. Tag gryden af varmen. Læg låget helt på og lad fisken trække i yderligere 5 minutter. Server straks med løse lange ris og mangochutney.

Velbekomme.