Hurtig chili con carne


4 pers.

Ingredienser

3 løg
2 fed hvidløg
25 g smør
500 g meget maget hakket oksekød (pariserbøf)
2 tsk. chilipulver
2 tsk. spidskommen
1 lille dåse koncentreret tomatpure
2 ds. kidneybønner
3 dl oksebouillon
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Hak løg og hvidløg. Smelt smørret i en gryde og rist løg og hvidløg ved middel varme i nogle minutter, til løgene er klare. Kom kødet i og svits det med, rør med en gaffet så det deler sig og skifter farve. Rør chilipulver og spidskommen ud i tomatpureen og kom det i gryden sammen med bouillon. Smag til med salt og friskkværnet peber og lad det snurre i 10 minutter, dryp imens bønner af i en sigte. Kom dem i gryden og rør rundt, så det hele blandes. Bønnerne skal bare lige varmes igennem. Server med groft brød.

Velbekomme.