Hurtig chili con carne

4 pers.

Ingredienser

3 løg
2 fed hvidløg
25 g smør
500 g meget maget hakket oksekød (pariserbøf)
2 tsk. chilipulver
2 tsk. spidskommen
1 lille dåse koncentreret tomatpure
2 ds. kidneybønner
3 dl oksebouillon
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Hak løg og hvidløg. Smelt smørret i en gryde og rist løg og hvidløg ved middel varme i nogle minutter, til løgene er klare. Kom kødet i og svits det med, rør med en gaffet så det deler sig og skifter farve. Rør chilipulver og spidskommen ud i tomatpureen og kom det i gryden sammen med bouillon. Smag til med salt og friskkværnet peber og lad det snurre i 10 minutter, dryp imens bønner af i en sigte. Kom dem i gryden og rør rundt, så det hele blandes. Bønnerne skal bare lige varmes igennem. Server med groft brød.

Velbekomme.

Denne ret er rigtig god når til hvis du skal have tøm køkeskabet