Kold kartoffelsalat

8 pers.

Ingredienser

1,2 kg nye kartofler
1 stort salatløg
2 stilke bladselleri
1 stor rød peberfrugt
200 g ekstrafine ærter

Dressing:
150 g kvark 5%
2 dl Cheasy A 38
1½ dl creme fraiche 18%
1-1½ spsk. bbq krydderi
salt, friskkværnet peber
3 tsk. rosa peberkorn, knuste
1 bdt. fintklippet dild

Fremgangsmåde

Rør kvark, med A 38 og creme fraiche, smag den godt til med krydderier. Vend dilden i og lad dressingen trække i køleskab.
Skrab de nye kartofler, kog dem møre i letsaltet vand og køl dem helt af.
Skær dem i skiver og læg dem i en stor skål lagvis med hakket løg, bladselleri i skiver, peberfrugt i tern og ærter (gem lidt til pynt) + desuden ca. halvdelen af dressingen. Fordel resten af dressingen øverst og stød skålen let mod bordet, så dressingen synker lidt. Pynt med fine blade fra bladselleri og resten af ærterne.

Velbekomme fra Doubledare.se