Røde peberbøffer


4 pers.

Ingredienser

1 stor rød peberfrugt
500 g meget maget, hakket oksekød (pariserbøf)
3 spsk. mel blandet med salt og friskkværnet peber
25 g smør til stegning
2 spsk. frisk revet parmesan + paprika til pynt

Endvidere:
2 pakker frisk pasta
2 squash
4 gulerødder
1 løg
2 fed hvidløg
2 dl tomatketchup
2 dl grønsagsbouillon
salt, friskkværnet peber
½-1 spsk. paprika
maizena

Fremgangsmåde

Skær squash og gulerødder i tern og hak løg og hvidløg fint. Kom det i en gryde med tomatketchup og så meget bouillon, at det står op om grønsagerne. Tilsæt krydderier. Kog saucen ved svag varme og uden låg til grønsagerne er møre, smag til og jævn med maizena.

Skær peberfrugt i små tern. Ælt dem i kødet og form til 4 hakkebøffer. Vend dem i mel, tilsat salt og friskkværnet peber. Steg dem i brunet smør i 3 minutter på hver side. Tag panden af varmen og lad bøfferne hvile i endnu 3-4 minutter, mens pastaen koges al dente. Anret bøfferne på varme tallerkner, drys dem med parmesan og paprika. Læg pastaen ved siden af og øs lidt af saucen over. Server resten af saucen til.

Velbekomme.