Vitello con funghi

4 pers.

Ingredienser

500 g friske svampe (helst forskellige slags)
4 kalveschnitzler
25 g smør
saft af 2 citroner
salt, friskkværnet peber
1 dl tør hvidvin

Tomat-pasta:
400 g pasta
friskkværnet peber
1 dl koncentreret tomatpure

Fremgangsmåde

Skær svampene i små stykker. Bank schnitzlerne let ud.
Hav alt parat, for det hele skal tilberedes og serveres hurtigt.
Smelt smørret på en stor pande – men det må IKKE blive brunt. Steg schnitzlerne ½ minut på hver side – de må heller IKKE blive brune. Tag dem op og læg et stykke stanniol over dem. Kom så svampene i pande og rør i dem, til de begynder at afgive væske. Kog saften ind til det halve for fuld blus og smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber. Kom vinen i og læg schnitzlerne i panden igen. Kog livligt i 3 minutter og server omgående med en god salat til.

Tomat-pasta:
Kog pasta al dente og lad det afdryppe. Hæld pureen i den varme gryde sammen med en smule vand, kværn masser af peber over og vend pastaen forsigtigt rundt i den.

Se her for mere.

Lækre pandekager