Mørbradbøffer a la Provence


4 pers.

Ingredienser

1 mørbrad
10 g smør
salt, friskkværnet peber
1 rød peberfrugt i tern
1 løg i skiver
½ dåse hakkede tomater
2 fed hvidløg, presset
½ spsk. frisk timian
2 tsk. frisk rosmarin
1 laurbærblad

Fremgangsmåde

Afpuds mørbraden og skær den i 8 skiver. Bank dem let ud med håndroden og brun dem på begge sider i smørret. Tag dem op og læg dem i et ovnfast fad, drys dem med salt og friskkværnet peber. Rist peberfrugt og løg i resten af stegesmørret og læg dem over bøfferne. Rør tomaterne med hvidløg og krydderurter og fordel det over kød og grønsager. Stik laurbærblad i. Dæk fadet med stanniol og sæt i en 200 grader varm ovn i 20 minutter.
Server med hjemmelavede ovnfritter og en god salat.

Velbekomme.