Grøn spiresalat


4 pers.

Ingredienser

250 g bønnespirer, helst forskellige slags
½ agurk
100 g ris, kogt og afkølede

Dressing:
150 g kvark
3 spsk. Cheasy A 38
2 spsk. let mayonnaise
salt.
2 tsk. Madagaskarpeberkorn, knuste
lidt citronsaft
2 tsk. dijonsennep

Endvidere:
1 stort bdt. purløg
frisk basilikum

Fremgangsmåde

Skyl alle spirerne godt og lad dem dryppe af. Læg dem på et viskestykke og tryk dem let, for at få den sidste fugt ud af dem. Skær agurk i små tern. Rør dressingen sammen og smag den godt til, den skal være rimelig stærk. Klip purløg fint og hak dem frisk basilikum – vend begge dele i dressingen. Vend til sidst spirer og agurketern i dressingen, sammen med den afkølede ris. Serveres med det samme.

Velbekomme.