Lynstegt svinekød i thai-karry

4 pers.

Ingredienser

400 g skinkeschnitzler
1 spsk. jordnøddeolie
2-3 tsk. grøn thailandsk karrypasta
3 forårsløg, skåret i ringe
1 squash i tern
1 bøftomat i tern
2 tsk. frisk revet ingefær
1 hjertesalat i strimler

Fremgangsmåde

Skær schnitzlerne i pænt tynde strimler. Varm olien op i en wok og svits karrypastaen, til den begynder at afgive duft. Tilsæt kødstrimlerne og svits dem et par minutter, mens der hele tiden vendes rundt i dem. Hæld resten af ingredienserne ved – dog ikke salatbladene – skru lidt ned for varmen og lad det stege et par minutter – rør hele tiden rundt i det. Når kødet er mørt, så skru igen op for varmen og tilsæt salatstrimlerne, lynsteg kort, til de falder sammen. Smag til med salt og peber, server straks.

Velbekomme.