Marinerede schnitzler

4 pers.

Ingredienser

4 skinkeschnitzler

Marinade:
1 spsk. olivenolie
2 spsk. friskpresset citronsaft
1 dl hvidvin
1 rødløg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
salt
1 tsk. sellerifrø
lidt tørrede chiliflager (efter smag)

Fremgangsmåde

Bank schnitzlerne ud, så de er lige tykke over det hele – pas på at de ikke bliver for tynde, så bliver de let tørre.
Ryst marinaden sammen og hæld den i en plastikpose sammen med schnitzlerne, masser marinaden ind i kødet. Lad dem marinere i mindst 2 timer, gerne natten over. Vend gerne posen et par gange.
Tænd op i havegrillen eller varm en grillpande op. Steg dem 2-3 minutter på hver side, så de får de flotte grill-striber. Pensl dem med marinaden under grillningen. Lad dem hvile i 5 minutter med stanniol over, inden de serveres.

Velbekomme.