Sammenkogt ret


4 pers.

Ingredienser

400 g magert skinkekød i tern (evt. skinkeschnitzler)
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
2 bøftomater i tern
2 spsk. olie
1 dl rødvin
1 dl oksebouillon
salt,friskkværnet peber
3 laurbærblade
lidt tørrede chiliflager
1 rød peberfrugt i strimler
1 gul peberfrugt i strimler
1 squash i store tern
maizena til jævning

Fremgangsmåde

Hvis ikke kødet er skåret i tern, så gør det. Varm olie op i en gryde og svits løg i et par minutter til de bliver klare – rør hele tiden. Kom kødet ved og lad det brune godt på alle sider. Tilsæt hvidløg, tomater, rødvin, bouillon, salt, friskkværnet peber, laurbærblad og chiliflager. Læg låg på, skru ned for varmen og lad det simre i ca. 45 minutter. Kom peberfrugt og squash i og lad det koge i endnu ½ time. Fjern laurbærblade, smag saucen til og jævn den. Server med kartoffelmos.

Velbekomme.