Grønsagsragout

4 pers.

Ingredienser

2 løg, hakket
1 lille kinakål i strimler
4 gulerødder i tern
1 julesalat i strimler
1 grøn peberfrugt i tern
1 frisk, rød chili i tynde strimler
2 fed hvidløg, finthakket
1 spsk. olie
salt, friskkværnet peber
grønsagsbouillon
1 dl syrnet fløde 9%
1 spsk. maizena
chilisauce

Fremgangsmåde

Lynsteg alle grønsagerne i olie i ca. 3 minutter – rør hele tiden. Drys med salt og friskkværnet peber. Hæld så meget bouillon på, at det står halvt op om grønsagerne. Læg låg på og lad det simre i 10-15 minutter. Pisk fløden med maizena og rør den i skyen. Kog saucen igennem og smag til med flere krydderier og chilisauce. Server med løse ris.

Velbekomme.