Hot pasta


4 pers.

Ingredienser

1 dåse hakkede tomater
1 løg, groft hakket
3 stilke bladselleri, i skiver
1 squash i tern
1 spsk. frisk oregano
½ spsk. frisk timian
2 fed hvidløg i grove stykker
1 frisk, rød chili i grove stykker
1½ dl grønsagsbouillon
salt, friskkværnet peber
evt. maizena til jævning
bladselleriblade og forårsløg i ringe til pynt

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienserne til pastasaucen – undtagen maizena – i en gryde og bring det i kog. Lad saucen simre i 30 minutter UDEN låg, til den er tyk. Smag den til med chilisauce – måske tabasco – hvis den ønskes ekstra stærk. Pynt med selleriblade og forårsløg, server den på nykogt, velafdryppet pasta med frisk, revet parmesanost og en lækker salat.

Velbekomme.