Kyllingesuppe

2 pers.

Ingredienser

lidt smør
1 løg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
1 gulerod, fintrevet
3½ dl hønsebouillon
150 g kyllingebryst, finthakket
salt, friskkværnet peber
1 spsk. purløg, hakket
1 spsk. frisk, hakket basilikum
1½ dl kaffefløde
frisk basilikum til pynt

Fremgangsmåde

Smelt smørret i en gryde og sauter løg og hvidløg i et minut. Tilsæt gulerod og sauter igen i 2-3 minutter. Hæld bouillon og hakket kylling ved, krydr med salt og friskkværnet peber og lad det simre i 15 minutter. Tilsæt purløg og basilikum, inden suppen blendes til en jævn masse. Rør fløden i og varm den forsigtigt igennem igen, den må IKKE koge!!. Server pyntet med frisk basilikum.

Velbekomme.