Gazpacho

2 pers.

Ingredienser

1 rød peberfrugt i små tern
1 grøn peberfrugt i små tern
1 stor, frisk grøn chili, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
1 agurk, uden kerner, i små tern
1 salatløg, finthakket
400 g blommetomater, skoldede, flåde og hakket
2 spsk. rødvinseddike
2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
3 dl usødet tomatjuice
2 tsk. hakket, frisk basilikum
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Læg lidt finthakket rød peberfrugt, grøn peberfrugt, agurk, løg og chili til side til pynt. Blend de 2 peberfrugter, agurk, løg, chili, hvidløg, tomater, rødvinseddike og tomatjuice, til det er jævn og glat. Smag til med salt og friskkværnet peber. Stil suppen i køleskab i mindst 2 timer. Serveres iskold med det pynt, der blev lagt til side i starten.

Velbekomme.