Rejesalat med avocaod-/limedressing

2 pers.

Ingredienser

300 g store, grønlandske rejer
1 spsk. friskpresset citronsaft
3 spsk. tør hvidvin
100 g blandede salatblade
2 forårsløg i 4 cm. stykker
reven limeskal til pynt

Dressing:
1 moden avocado i tern
2 skalotteløg, finthakket
1 spsk. friskpresset limesaft
2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Mariner rejerne i citronsaft og hvidvin i 2-3 timer i køleskab.
Bland avocado, skalotteløg, limesaft, olivenolie, salt og friskkværnet peber i en blender, kør til blandingen er jævn.
Bland salatblade og forårsløg i en salatskål. Arranger rejerne ovenpå og hæld dressingen ud over. Pynt med limeskal.

Velbekomme.