Rejer med basilikum og tomater


2 pers.

Ingredienser

2 tsk. sesamfrø
2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
3 forårsløg i 4 cm. stykker
1 fed hvidløg, finthakket
1 rød peberfrugt i tynde strimler
1 dåse (200 g) hakkede tomater
2 tsk. koncentreret tomatpure
1 spsk. sød sherry
salt, friskkværnet peber
250 g store, rå tigerrejer, uden skal og tarm
1 spsk. frisk basilikum, finthakket
frisk oregano til pynt

Fremgangsmåde

Rist sesamfrø let og stil dem til side.
Opvarm olivenolie i en wok, til den er godt varm. Kom forårsløg og hvidløg i og svits i 3-4 minutter, rør hele tiden. Tilsæt peberfrugt og steg i endnu 1 minuts tid, rør hele tiden. Tilsæt tomater, tomatpure, sherry, salt og friskkværnet peber – lad det simre i 1-2 minutter. Til sidst kommes rejer og den hakkede basilikum i og lad det simre i 3-4 minutter, til rejerne er nok. Server med det samme, pyntet med frisk oregano og ristede sesamfrø

Velbekomme.