Krydrede rejer

2 pers.

Ingredienser

2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
3 forårsløg i 4 cm. lange stykker
1 fed hvidløg, finthakket
2 tsk. mel
1 dl fiskebouillon
2 tsk. worcestershiresauce
2 tsk. friskpresset citronsaft
2 tsk. koncentreret tomatpure
lidt tabasco efter smag
1 laurbærblad
salt, friskkværnet peber
1 orange peberfrugt i strimler
1 gul peberfrugt i strimler
1 spsk. hakket frisk koriander
250 g store, rå tigerrejer – uden skal og tarm
friske korianderblade til pynt

Fremgangsmåde

Opvarm olivenolien i en wok og lynsteg forårsløg og hvidløg. Tag wokken af varmen og rør melet i. Rør fiskebouillonen i lidt efter lidt og tilsæt så worcestershiresauce, citronsaft, tomatpure, tabasco og laurbærblad. Smag til med salt og friskkværnet peber og lad det simre i 2-3 minutter, rør tit. Tilsæt peberfrugter, koriander og rejer og lad det simre i endnu 3-4 minutter. Tag laurbærblad op og pynt med friske korianderblade.

Velbekomme.