Kammuslinger med asparges


2 pers.

Ingredienser

1 bdt. friske asparges, ender brækket af og skåret i 5 cm. stykker
3 spsk. ekstra jomfruolivenolie
2 fed hvidløg, finthakket
2 skalotteløg, finthakkede
250 g friske, rensede kammuslinger
1 frisk, rød chili, uden kerner, finthakket
2 spsk. soya
2 spsk. sød sherry
½ tsk. sukker
30 g smeltet smør
salt, friskkværnet peber
frisk koriander til pynt

Fremgangsmåde

Damp asparges let og læg dem på en varm tallerken, dæk dem til.
Opvarm olivenolie i en wok og lynsteg hvidløg, skalotteløg, kammuslinger og chili i 3-4 minutter, rør i det. Tilsæt soya, sherry, sukker og smeltet smør – krydr med salt og friskkværnet peber og lad det simre i et par minutter.
Arranger asparges på varme tallerkner som bund for kammuslingerne, pynt med frisk korianderblade.

Velbekomme.