Chop Suey med oksekød


2 pers.

Ingredienser

250 g magert oksekød i strimler
3 spsk. jomfru olivenolie
2 fed hvidløg, finthakket
3 forårsløg i 4 cm. lange stykker
1 gulerod i julienne
1 gul peberfrugt i tynde strimler
75 g sukkerærter
75 g bønnespirer
2 skiver frisk ingefær, finthakket
2 spsk. soya
1 tsk. sukker
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Opvarm 2 spsk. olivenolie i en wok og lynsteg oksekødet i et par minutter, rør i det. Tag det op med en hulske og dæk det til.
Opvarm resten af olivenolien i wokken og tilsæt hvidløg, forårsløg, gulerod, peberfrugt, sukkerærter – lynsteg i et par minutter – rør hele tiden. Så tilsættes bønnespirer, ingefær, soya, sukker, salt og friskkværnet peber – steg endnu et par minutter, mens der røres. Læg kødet tilbage i wokken og lynsteg i et par minutter, server på varme tallerkner.

Velbekomme.