Lam med chilie

2 pers.

Ingredienser

250 g mager lammefilet, skåret i tynde strimler
3 spsk. ekstra jomfru olivenolie
1 tsk. sesamolie
1 frisk, rød chili uden kerner, finthakket
3 forårsløg, skåret i 4 cm. stykker
2 skiver frisk ingefær, revet
2 fed hvidløg, finthakket
1 rød peberfrugt i tynde strimler
1 orange peberfrugt i tynde strimler
50 g sukkerærter
2 spsk. soya
2 squash skåret diagonalt
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Opvarm 2 spsk. olivenolie i en wok og lynsteg lammekødet, til det er mørt, rør hele tiden. Tag det o pmed en hulske og lad det køle af.
Opvarm resten af olivenolie og sesamolie i wokken, tilsæt chili, forårsløg, ingefær, hvidløg, peberfrugt, sukkerærter og soya – lynsteg i et par minutter – rør hele tiden. Læg lammekødet tilbage i wokken, tilsæt squash og smag til med salt og friskkværnet peber. Lynsteg i yderligere 2-3 minutter og server.

Velbekomme.