Kyllingetikka

2 pers.

Ingredienser

300 g kyllingebryst skåret i tern

Marinade:
½ tsk. chilipulver
2 fed hvidløgk, finthakket
2 skiver ingefær, finthakket
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. spidskommen
1 skalotteløg, revet
salt, friskkværnet peber
2 tsk. friskpresset citronsaft
1 dl yoghurt naturel
2 tsk. finthakket, frisk koriander
citronbåde

Fremgangsmåde

Bland chilipulver, hvidløg, ingefær, gurkemeje, spidskommen, skalotteløg, salt, friskkværnet peber, citronsaft, yoghurt og koriander i en skål. Vend kyllingestykkerne i. Dæk skålen til og stil i køleskab i MINDST 3-4 timer – helst natten over!!
Steg den marinerede kylling i ovnen ved 225 grader i ca. 20 minutter, vend rundt i det. Server med en lækker salat.

Velbekomme.