Citronkylling med cashewnødder

2 pers.

Ingredienser

3 spsk. ekstra jomfruolivenolie
250 g kyllingebryst i tynde strimler
50 g usaltede cashewnødder
citronbåde til pynt
75 g sukkerærter
75 g broccoli i buketter

Sauce:
1 tsk. majsmel
2 spsk. vand
friskpresset saft af 1 citron
1 spsk. soya
2 spsk. sød sherry

Fremgangsmåde

Rør majsmel i 2 spsk. vand, til det har en jævn konsistens.
Opvarm olivenolie i en wok og steg kyllingstrimlerne ved medium varme i 3-4 minutter, under konstant omrøring. Hæld kyllingestrimler i en stegeso, før cashewnødder i og læg låget på. Sæt stegesoen i en varm ovn. Hæld væden fra wokken ved og tør den af.
Bland citronsaft, soya og sherry i en skål og rør majsmelsblandingen i, til det har en jævn konsistens. Hæld blandingen i wokken, varm det op til det småsimrer og rør hele tiden i et par minutter, til saucen tykner.
Kom kylling og cashewnødder tilbage i wokken og lad det simre et par minutter. Damp sukkerærter og broccoli let.
Pynt kyllingen med citronbåde, revet citronskal og server med grønsagerne.

Velbekomme.