Kylling med lufttørret skinke

2 pers.

Ingredienser

2 kyllingebrystfileter
2 spsk. mel blandet med salt og friskkværnet peber
2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
1 spsk. frisk, hakket basilikum
4 skiver parmaskinke
30 g reven parmesanost
salt, friskkværnet peber
1 tsk. purløg til pynt
1 tsk. hakket, frisk koriander til pynt

Fremgangsmåde

Del hvert kyllingebryst med en skarp kniv, vend det i melet, som krydres med salt og friskkværnet peber. Opvarm olivenolie på en pande og kom kylling og hakket basilikum på, steg i 8-10 minutter. Vend stykkerne et par gange, til de er jævnt stegt på begge sider. Læg kyllingstykkerne på en grillpande og læg et stykke skinke på hver filet, drys parmasanost over. Krydr med friskkværnet peber og sæt grillpanden under grillen i ovnen lidt, til osten er smeltet. Server med en lækker salat.

Velbekomme.