Lynstegte grønsager

2 pers.

Ingredienser

3 spsk. ekstra jomfruolivenolie
2 fed hvidløg, finthakket
2 skiver frisk ingefær, finthakket
75 g broccoli i små buketter
3 forårsløg i 4 cm. stykker
1 rød peberfrugt i strimler
1 gul peberfrugt i strimler
100 g sukkerærter
50 g champignon, delte eller i kvarte
2 spsk. soya
2 spsk. sød sherry
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Opvarm olivenolie i en wok, lynsteg hvidløg og ingefær, til det begynder at dufte, ca. 30 sek. Rør hele tiden.
Tilsæt broccoli, forårsløg, peberfrugter, sukkerærter, champignon, soya og sherry. Smag til med salt og friskkværnet peber. Lynsteg ved mellem varme i 3-4 minutter og server med det samme.

Velbekomme.