Bagt ratatoulle


6 pers.

Ingredienser

1 aubergine i tern
1 dl olivenolie
4 fed hvidløg, presset
salt, friskkværnet peber
½ tsk. tørret rosmarin
½ tsk. tørret timian
1 squash i tern
1 gul squash i tern
1 rød peberfrugt i tern
1 tomat i tern
1 løg i tynde skiver

Fremgangsmåde

Drys auberginestykkerne med salt og læg dem i en sigte, så den bitre saft kan dryppe af. Det tager ca. 20 minutter. Skyl og dup tør.
Varm ovnen op til 220 grader. Bland olie, hvidløg, salt, rosmarin, timian og friskkværnet peber i et fad. Tilsæt grønsagerne og vend den, så de dækkes af olie.
Læg stanniol over fadet og sæt det i ovnen i 15 minutter. Fjern stanniol og giv grønsagerne yderligere ½ time, til de er møre og brune., Rør i den af og til.

Velbekomme.