Blandet grønt med tomater og ingefær

6 pers.

Ingredienser

3 spsk. smør
½ løg, finthakket
1 fed hvidløg, presset
2 tomater, udkernede og finthakkede
1 spsk. frisk, revet ingefær
900 g frisk blandet rucola, sølvbede, grønkål, majroe – renset godt og hakket groft
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Smelt smørret ved middelvarme i en gryde. Tilsæt det hakkede løg og giv det 5 minutter, til det bliver blødt. Tilsæt hvidløg og det det ½ minut, rør hele tiden. Tilsæt tomater og ingefær, lad det simre i 5 minuttter, rør af og til.
Blancher grønkål og majroeblade. Kom alle de grønne blade i gryden og bland det hele godt. Læg låg på og lad det simre i 5 minutter, til bladene falder sammen. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Velbekomme.