Salat med tigerrejer


4 pers.

Ingredienser

25 g ristede pinjekerner
20 store tigerrejer
½ friseesalat
1 liter feldsalat
½ liter rucolasalat
4 marinerede artiskokker fra glas
1 dl Kalamata oliven
2 soltørrede tomater
50 g frisk, høvlet parmesan

Dressing:
saften af ½ citron
1/4 tsk. stødt chili
1 fed knust hvidløg
1 spsk. koncentreret tomatpure
salt, friskkværnet peber
½ bdt. dild
½ dl olivenolie
½ dl vand

Fremgangsmåde

Tag skallen af tigerrejerne og fjern den sorte tarm i ryggen. Kog dem i ca. 3-5 minutter – måske mindre. De skal kun lige være nok og helst give et lille ‘snap’ når der bides i dem. Ellers bliver de kedelige!!
Riv salaterne i mindre stykker og anret på tallerkner. Fordel artiskokker skåret i mindre stykker, oliven og strimlede soltørrede tomater henover.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen og vend de kogte rejer i den. Læg rejerne på salaten og drys med pinjekerner. Top med høvlet, frisk parmesanost. Hæld resten af dressingen over.

Velbekomme.